تاریخ انتشار: شنبه 1397/12/11 - 11:40
کد خبر: 304052

جمال شورجه: سریال حضرت موسی(ع) پاییز ۹۸ کلید می‌خورد

کارگردان سریال حضرت موسی(ع) با اشاره به اینکه اگر قول‌های سیما محقق شود پاییز ۹۸، این مجموعه فاخر تلویزیونی جلوی دوربین می‌رود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، جمال شورجه کارگردان سریال حضرت موسی(ع) درباره ویژگی‌های بازیگر نقش حضرت موسی(ع) به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: یکی از ویژگی‌های بارز حضرت موسی(ع) طبق روایات و احادیث، تنومند بودن و قد و قامت بیش از 190 سانت بوده است. البته الان مراجعه کننده زیاد داریم؛ برخی به ما می‌گویند خداوند از بنده خواسته این نقش را ایفا کنم. اگر این کار را نکنید یک گناه کبیره انجام داده‌اید و واقعیت امر این است موسی بن عمران در قصر بزرگ شده و ورشکار بوده، حتی با یک مشت یک نفر را می‌زند و می‌میرد. یک مبارز و عارف بوده در واقع باید این ویژگی‌های فیزیکال را داشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که بازیگر نقش حضرت موسی(ع) یک سلبریتی خواهد بود، افزود: قطع یقین بنا بر این داریم حضرت موسی(ع) را یک چهره جدید بازی کند و این شخص سلبریتی نخواهد بود. همچون فرج‌الله سلحشور که سعی می‌کرد در کارهای فاخر تلویزیونی که جهانی هم شدند تربیت نیرو انجام دهد و چهره‌های جدیدی را به دنیای هنر معرفی کند. همچنان که در جریان «اصحاب کهف»، مهتاب کرامتی و در جریان ساخت «یوسف پیامبر» مصطفی زمانی مطرح شدند. در «یوسف پیامبر» نوجوانانی که برادران حضرت یوسف(ع) بودند از بازیگران حرفه‌ای هستند. ان‌شاالله به تأسی از این اتفاق درست و تربیت نیرو، چهره جدیدی را معرفی خواهیم کرد که از بچه‌های تئاتری با سابقه و کاربلد آشنا به مفاهیم قرآن خواهد بود.

شورجه در پایان درباره زمان تصویربرداری سریال حضرت موسی(ع)، گفت: اگر قول‌هایی که سیما به ما داده محقق شود من فکر می‌کنم اواخر پاییز سال آینده بتوانیم این کار را کلید بزنیم. این سریال تلویزیونی در داخل کشور کلید می‌خورد؛ یکی از لوکیشن‌های جدی ما همان بنای لوکیشن‌های «یوسف پیامبر» استفاده کردیم و بیست درصد پاسخگوی ماست . 80 درصد به عرض و طول آن بایستی اضافه شود و مرمت، بازسازی و خیابان‌ها عریض شود. این قصر فرعون چسبیده به نیل باشد و بام نیل حضرت را می گیرند و درست بشود تا ان‌شاالله این اتفاق هرچه زودتر به جریان بیفتد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top